A HOTEL ÉS SZÁLLODA MINŐSÉGŰ, INKONTINENCIA MATRACVÉDŐ GUMILEPEDŐ SZAKÁRUHÁZ

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: +36703434595 / +36707879515

MATRACVÉDŐ LEPEDŐ SZAKÁRUHÁZ

Kérdése van, vagy telefonon rendelne? Hívjon minket! +36703434595/+36707879515

180cm x 200cm

2. lépés: 

Válassza ki milyen anyagból legyen a fekvőfelület.

Frottír: puha, bolyhos, vastagabb tapintású 100% pamutból készült anyag.
Pamut jersey: puha de nem bolyhos, vékonyabb tapintású 100% pamutból készült anyag.
Steppelt: több rétegű anyag, amely tartalmaz egy külső réteget, izoláló töltőanyagot, varrott mintával díszítve.

Melyiket válasszam? A frottírt, a pamut jersey vagy a steppelt fekvőfelületű gumilepedő a jobb?

Minden anyagtípusnak megvannak az egyedi jellemzői, előnyei és hátrányai. Megpróbálunk segíteni a választásban, de biztos lehet abban, hogy mindegyik remek választás. Matracvédő lepedőink kimagasló szállodai textil minőségüek!

AZ ÖRÖK KLASSZIKUS: FROTTÍR

A frottír anyagok 100% pamutból készülnek úgy, hogy a szövés során laza hurkokkal apró bolyhocskákat képeznek. Ezek a nagy számú bolyhocskák rendkívüli nedvszívó képességekkel rendelkeznek, ezért is használják ezeket az anyagokat fürdőlepedőnek vagy törölközőnek. Puhasága miatt rendkívül kényelmes és levegős szerkezete miatt hőmegtartó képessége van, így az ilyen lepedők rendkívül alkalmasak a téli hónapokra - de nyáron sem fülled be. Mosása 40 fokon javasolt. Szárítógépben szárítani tilos!

A RÁNCMENTES SIMASÁG: PAMUT JERSEY

Hasonlóan a frottírhoz, ezt is szövőgéppel készítik, csak nem hagyják meg a bolyhokat hanem feszesen húzzák a szálakat. Ennek az eredménye a sima anyag felület, ami rendkívül rugalmas és nem gyűrődik. Mivel a frottírral ellentétben nem bolyhos, így elsősorban a nyári hónapokra ajánljuk. Rendkívül jó nedvszívó és légáteresztő képességű. Mosása 40 fokon javasolt. Szárítógépben szárítani tilos!

A KÉNYELMES MELEGSÉG: STEPPELT

A steppelt lepedők különlegessége abban rejlik, hogy több rétegből állnak. Ezeket a rétegeket varrások kötik össze, amelyek nemcsak strukturált megjelenést kölcsönöznek, hanem a hőszigetelés fokozásában is szerepet játszanak. Ideális választás a hidegebb időszakokban, mivel a steppelt szerkezet javítja a hőmegőrzést, ugyanakkor a dekoratív varrások eleganciát is visznek a hálószobába. Mosása általában alacsonyabb hőmérsékleten ajánlott, hogy megőrizze a töltőanyag struktúráját és a lepedő formáját. Mosása 40 fokon javasolt. Szárítógépben szárítani tilos!