A HOTEL ÉS SZÁLLODA MINŐSÉGŰ, INKONTINENCIA MATRACVÉDŐ GUMILEPEDŐ SZAKÁRUHÁZ

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: +36703434595 / +36707879515

MATRACVÉDŐ LEPEDŐ SZAKÁRUHÁZ

Kérdése van, vagy telefonon rendelne? Hívjon minket! +36703434595/+36707879515

Tudástár

Ha megtetszettek termékeink és szeretné forgalmazni őket, vagy nagyobb tételben vásárolna, keressen meg minket hogy egyedi, kedvezményes árakat tudjunk adni!

Várjuk továbbá intézmények és szolgáltatók (kórházak, egészségügyi és szociális intézmények, bőlcsődék, óvodák, vendéglátás és túrizmus) jelentkezét is.

 

Érdeklődni az ugyfelszolgalat@gumilepedo.hu email címen, vagy a +36703434595 és +36707879515 telefonszámokon lehet.

Napjainkban már annyi anyagfajta létezik, hogy alig lehet követni. A lepedőket viszont - jobb esetben - csak néhány fajtából készítik, ezért mi csak a két legkedveltebb fajtát tartjuk: a frottírt és a pamut jersey-t. Melyiket válaszd? Segítünk a döntésben!

Az elmúlt hónapokban mindennek brutálisan felment az ára és ez alól a bútorok sem voltak kivételek. A piacon elérhető matrac kínálat minőségben, méretben és árban is széles skálán mozog, viszont egyáltalán nem olcsó mulatság. Egy minőségi darab akár százezrekbe is kerülhet - éppen ezért vigyázni kell rá.

Ha a lepedő sűrűn van cserélve (pl kisgyermekeknél az éjszakai szobatisztaságra nevelésekor), akkor a legkényelmesebb a sarokgumis változat, hiszen mind a levétel, mind a felhelyezés is pár mozdulattal elvégezhető.

A körgumis változat a ritkább cserékhez javasolt, hiszen a le és felhelyezése kicsit nehezebb, mivel a matracot emelgetni kell közben - viszont rendkívül feszes és ráncmentes.

Ha azt hiszi, hogy a matracvédő lepedőket csak gyermekek és inkontinencia problémákkal küzdő idősek használhatják, akkor téved. Nézzük miért praktikus ez a dolog, ami nem hiányozhat egyetlen háztartásból sem!