A HOTEL ÉS SZÁLLODA MINŐSÉGŰ, INKONTINENCIA MATRACVÉDŐ GUMILEPEDŐ SZAKÁRUHÁZ

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: +36703434595 / +36707879515

MATRACVÉDŐ LEPEDŐ SZAKÁRUHÁZ

Kérdése van, vagy telefonon rendelne? Hívjon minket! +36703434595/+36707879515

Tudástár

Frottír vagy pamut jersey?

Frottír vagy pamut jersey?

Napjainkban már annyi anyagfajta létezik, hogy alig lehet követni. A lepedőket viszont - jobb esetben - csak néhány fajtából készítik, ezért mi csak a két legkedveltebb fajtát tartjuk: a frottírt és a pamut jersey-t. Melyiket válaszd? Segítünk a döntésben!

Melyiket válasszam? A frottírt vagy a pamut jersey fekvőfelületű gumilepedő a jobb?

Minden anyagtípusnak megvannak az egyedi jellemzői, előnyei és hátrányai. Megpróbálunk segíteni a választásban, de biztos lehet abban, hogy mindegyik remek választás. Matracvédő lepedőink kimagasló szállodai textil minőségüek!


AZ ÖRÖK KLASSZIKUS: FROTTÍR


A frottír anyagok 100% pamutból készülnek úgy, hogy a szövés során laza hurkokkal apró bolyhocskákat képeznek. Ezek a nagy számú bolyhocskák rendkívüli nedvszívó képességgel rendelkeznek, ezért is használják ezeket az anyagokat fürdőlepedőnek vagy törölközőnek. Puhasága és rendkívül kényelmes, levegős szerkezete miatt nagyfokú  hőmegtartó képessége van, így az ilyen lepedők rendkívül alkalmasak a téli hónapokra - de nyáron sem fülled be a test. Mosása 40 fokon javasolt. Szárítógépben szárítani tilos!


A RÁNCMENTES SIMASÁG: PAMUT JERSEY


Hasonlóan a frottírhoz, ezt is szövőgéppel készítik, csak nem hagyják meg a bolyhokat hanem feszesre húzzák a szálakat. Ennek eredménye a sima anyag felület, ami rendkívül rugalmas és nem gyűrődik. Mivel a frottírral ellentétben nem bolyhos, így elsősorban a nyári hónapokra ajánljuk. Rendkívül jó nedvszívó és légáteresztő képességű. Mosása 40 fokon javasolt. Szárítógépben szárítani tilos!